VITASTRIPS: Καλωσορίζοντας τη νέα γενιά συμπληρωμάτων διατροφής!

Τα VITASTRIPS εγκαινιάζουν τη νέα γενιά συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, με τα καινοτόμα προϊόντα της σε μορφή strip! 

Θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε πως όλες οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται συμπληρωματικά ο οργανισμός μας θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα μόνο «φυλλαράκι»;

Χάρη στην καινοτόμα πρόταση των συμπληρωμάτων διατροφής VITASTRIPS, μπορούμε όχι μόνο να το φανταστούμε αλλά και να το εντάξουμε στην καθημερινότητά μας!

Η μειωμένη διατροφική πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών που έχει ανάγκη ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά έχει – δυστυχώς – μειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Αιτίες όπως οι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το στρες, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η κλιματική αλλαγή κ.α. καθιστούν αναγκαία τη λήψη συμπληρωμάτων προκειμένου να παρέχουμε στον οργανισμό μας όλα όσα έχει ανάγκη για να λειτουργεί σωστά.

Βασισμένα στη νανοτεχνολογία, τα συμπληρώματα διατροφής VITASTRIPS περικλείουν σε μια διαλυόμενη ταινία, ένα μικρό «φυλλαράκι», όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που έχει ανάγκη ο οργανισμός για να λειτουργήσει σωστά. Η ευκολία στη χρήση τους είναι ακόμη ένα πλεονέκτημα των συμπληρωμάτων διατροφής VITATSRIPS, καθώς με τρία απλά βήματα επιτυγχάνεται η πλήρης απορρόφησή τους από τον οργανισμό:

  • Ξεδιπλώνω τη συσκευασία
  • Τοποθετώ το strip στη γλώσσα
  • Αφήνω τη βιταμίνη να δράσει

Επιπλέον, τα VITASTRIPS δεν χρειάζονται κατάποση, νερό ή μάσηση αφού η ταινία διαλύεται στο στόμα εντός 2-3 λεπτών και τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται άμεσα και ταχύτατα από τους βλεννογόνους της στοματικής κοιλότητας. Στη συνέχεια μεταφέρονται στην κυκλοφορία του αίματος, χωρίς να περάσουν από το γαστρεντερικό σύστημα όπως άλλες μορφές συμπληρωμάτων. Έτσι, αποφεύγεται η εκδήλωση παρενεργειών ή η όξυνση παθήσεων όπως έλκος στομάχου, δυσπεψία κ.α. 

Τα VITATSRIPS δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη ή πρόσθετα, γλουτένη, λακτόζη, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και ξηρούς καρπούς καθιστώντας τα ιδανικά για άτομα με δυσανεξίες ή αλλεργίες.

Τα VITASTRIPS έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα και καλύτερη γεύση από τα χάπια ή τα αναβράζοντα συμπληρώματα διατροφής, καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή για όλες τις ηλικίες, από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους!

VITASTRIPS IMMUNE για τόνωση του ανοσοποιητικού

Το VITASTRIPS παρέχει στον οργανισμό σημαντικές θρεπτικές ουσίες που συμβάλλουν στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει βιταμίνη C, η οποία είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, περιέχει βιταμίνη D3, η οποία έχει σημαντικό ρόλο στην υγεία των οστών και το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και ψευδάργυρο, ένα μέταλλο που έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες.

VITASTRIPS ENERGY για ολοκληρωμένη τόνωση του οργανισμού

Το VITASTRIPS ENERGY παρέχει μια άμεση τόνωση χωρίς την παρενέργεια των σακχάρων που σχετίζεται με ενεργειακά ποτά. Περιέχει τη βιταμίνη Β12, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και την μείωση της κούρασης και την καφεΐνη, η οποία έχει γνωστή δράση τόνωσης και ενεργοποίησης.

VITASTRIPS MULTIVITAMIN για καλύτερη λειτουργία του οργανισμού

Το συμπλήρωμα διατροφής VITASTRIPS Multivitamin παρέχει έναν πλήρη συνδυασμό βιταμινών,  μετάλλων και ιχνοστοιχείων που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Μέσω ενός μόνο strip, μπορείτε να λάβετε το 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης των βιταμινών που χρειάζεστε.

VITASTRIPS CALM για ηρεμία και χαλάρωση

Το VITASTRIPS CALM είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει φυτικά εκχυλίσματα καμέλιας, κρόκου, ginseng και maca. Σχεδιάστηκε για να προάγει την ηρεμία και τη χαλάρωση χωρίς να προκαλεί υπνηλία.

VITASTRIPS SLEEP για καλύτερη ποιότητα ύπνου

Το προϊόν VITASTRIPS SLEEP είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη Β6, μελατονίνη και βαλεριάνα. Σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αϋπνίας και την αποκατάσταση του κύκλου εγρήγορσης-ύπνου, χωρίς να είναι εθιστικό.

VITASTRIPS FOCUS για καλύτερη μνήμη και συγκέντρωση

Το VITASTRIPS FOCUS είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει φυτικά εκχυλίσματα κρόκου, δαμασκηνιάς και δενδρολίβανου. Αυτά τα συστατικά έχουν κλινικά αποδειχθεί ότι υποστηρίζουν τη μνήμη, τις γνωστικές ικανότητες και την συγκέντρωση. Ο κρόκος, για παράδειγμα, έχει αναγνωριστεί για τις θετικές επιδράσεις του στη μνήμη και τη νευροπροστασία.

Όποια και αν είναι η ανάγκη του οργανισμού σας, τα συμπληρώματα διατροφής VITASTRIPS μπορούν να σας την προσφέρουν!

Μπορείτε τα καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής VITASTRIPS ADVANCED HEALTH CARE και VITASTRIPS πατώντας εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τα συμπληρώματα διατροφής VITASTRIPS στη λίστα συνεργαζόμενων φαρμακείων πατώντας εδώ

Ακολουθήστε μας στα Social Media για περισσότερα tips σχετικά με την υγεία:

Instagram

Facebook

LinkedIn