Ποιοί Είμαστε

Μια έμπειρη ομάδα επιστημόνων και επαγγελματιών που είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη της υγείας με φυσικά μέσα.
Έχουμε ως αποστολή να επαναπροσδιορίσουμε τα συμπληρώματα διατροφής μέσω καινοτόμων επιστημονικών και τεχνολογικών προσεγγίσεων.
Σκοπός μας είναι να καταστήσουμε τα συμπληρώματα διατροφής μια απλή, βολική και ευχάριστη εμπειρία, προωθώντας έτσι έναν πιο υγιή κόσμο.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η καινοτομία των Vitastrips βασίζεται στη νανοτεχνολογία, καθώς ένα λεπτό "φυλλαράκι" μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η τεχνολογία της Thin Sol περιλαμβάνει 4 ευρεσιτεχνίες που σχετίζονται με την παραγωγή των Vitastrips. Μέσω χρόνων έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα, ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή διατροφικών συμπληρωμάτων.

Ευκολία στη Χρήση

Η χρήση των Vitastrips είναι απλή. Αφαιρέστε το φυλλαράκι από την αλουμινένια συσκευασία και τοποθετήστε το πάνω στη γλώσσα σας. Τα Vitastrips θα διαλυθούν στο στόμα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς την ανάγκη για νερό. Αυτό τα καθιστά ευκολόχρηστα ακόμα και για τα παιδιά, καθώς η διαδικασία γίνεται χωρίς δυσκολία και δεν υπάρχει η ανησυχία για πιθανή δυσκολία στην κατάποση όπως συμβαίνει με χάπια και κάψουλες.

Ταχύτατη απορρόφηση

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των Vitastrips είναι η γρήγορη απορρόφηση των δραστικών τους συστατικών, καθώς αυτά εισέρχονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος. Δεν χρειάζεται να περάσουν από το γαστρεντερικό σύστημα, όπου πολλά από τα συστατικά θα μπορούσαν να καταστραφούν. Αυτό τα καθιστά αποτελεσματικότερα, πιο γρήγορα απορροφήσιμα και ευκολότερα στη χρήση.

Ασφάλεια

Τα Vitastrips περιέχουν μόνο φυσικές γεύσεις και δεν περιέχουν καθόλου:
● Ζάχαρη (έχει αντικατασταθεί με stevia)
● Γλουτένη
● Λακτόζη ή άλλα υποπροιόντα γάλακτος
● Σόγια
● Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
● Ξηρούς καρπούς ή υπολείμματα τους που προκαλούν αλλεργίες

Ευκολία μεταφοράς

Εκτός από τα οφέλη για την υγεία, η ευκολία μεταφοράς είναι επίσης σημαντική. Λόγω του μικρού τους μεγέθους και της λεπτής τους κατασκευής, τα Vitastrips είναι ευκολα στη χρήση και μπορείτε να τα έχετε ακόμα και στην τσέπη σας. Δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρετε μαζί σας μπουκάλια με κάψουλες ή ταμπλέτες, καθιστώντας την χρήση τους πιο βολική.

Καμία Ανεπιθύμητη Δράση

Οι ταμπλέτες και οι κάψουλες μπορεί να προκαλέσουν οξύτητα στο στομάχι και έλκη σε ορισμένους καταναλωτές. Ωστόσο, τα Vitastrips δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα στο στομάχι και δεν έχουν παρενέργειες. Αυτό τα καθιστά ασφαλή για χρήση χωρίς την ανησυχία για πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.