Συχνές Ερωτήσεις

  1. Tι είναι οι διαλυόμενες στοματικές ταινίες (strips); 

Είναι μικρά, λεπτά «φυλλαράκια» που περιέχουν θρεπτικά ή/και φαρμακευτικά συστατικά. Μπορούν να τοποθετηθούν κάτω απο τη γλώσσα ή στον ουρανίσκο, όπου διαλύονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Μόλις διαλυθούν, απορροφώνται από τον στοματικό βλεννογόνο του μάγουλου, ο οποίος περιέχει πλούσια στρώματα κυττάρων και αιμοφόρων αγγείων και «τραβάει» τα μόρια των ενεργών συστατικών στην κυκλοφορία του αίματος για να μεταφερθούν σε όλο τον οργανισμό μας.

  1. Γιατί τα vitastrips θεωρούνται καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής;

Η καινοτομία των VITASTRIPS βασίζεται στη νανοτεχνολογία, καθώς ένα λεπτό «φυλλαράκι» μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η τεχνολογία της Thin Sol περιλαμβάνει 4 ευρεσιτεχνίες που σχετίζονται με την παραγωγή των Vitastrips. Μέσω πολύχρονης έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα, ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή διατροφικών συμπληρωμάτων.

  1. Γιατί να πάρω VITASTRIPS και όχι χάπι ή αναβράζον δισκίο;

Τα VITASTRIPS έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα και καλύτερη γεύση από τα χάπια ή τα αναβράζοντα συμπληρώματα διατροφής, καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή  για όλες τις ηλικίες, από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους!

  1. Ποια είναι τα βασικά συστατικά των VITASTRIPS;

Τα VITASTRIPS παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης, περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για τόνωση του οργανισμού και την προαγωγή της καλής υγείας και ευεξίας!

  1. Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των VITASTRIPS;

Τα Vitastrips περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά καθημερινά. Η καινοτομία των Vitastrips βασίζεται στη νανοτεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε ένα μικρό «φυλλαράκι», να μπορεί να προσφέρει όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Η ευκολία χρήσης και απορρόφησης των συμπληρωμάτων VIΤΑSTRIPS αποτελεί ακόμη ένα μοναδικό πλεονέκτημα του προϊόντος μας, αφού σε 3 μόλις βήματα, χωρίς νερό, μάσηση ή/και πόνο μπορείς να επωφεληθείς των ευεργετικών για τον οργανισμό δυνατοτήτων τους!

  1. Πόσα διαφορετικά είδη VITASTRIPS υπάρχουν διαθέσιμα και ποιες ανάγκες του οργανισμού καλύπτουν;

Υπάρχουν διαθέσιμα 6 διαφορετικά είδη VITASTRIPS, φτιαγμένα αποκλειστικά για να καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα και να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες πατώντας εδώ.

  1. Πού μπορώ να βρω τα προϊόντα;

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα VITATSTRIPS αποκλειστικά στο δίκτυο συνεργαζόμενων φαρμακείων. Για να βρείτε το κοντινότερο σε εσάς, προηγηθείτε στον χάρτη πατώντας εδώ.